flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакантна посада державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання

12 грудня 2023, 15:15

У Білопільському районному суді Сумської області наявна вакантна посада секретаря судового засідання.

Основні обов’язки на посаді - це здійснення судових викликів та повідомлень в справах, які знаходяться в провадженні судді; забезпечення фіксування судового засідання технічними засобами та в режимі відеоконференції; ведення журналу/протоколу судових засідань; сканування документів та матеріалів судових справ та забезпечення їх експортування до автоматизованої системи документообігу суду.

Звертаємо увагу що у період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору та без документу про підтвердження рівня володіння державною мовою.

Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, оголошується конкурс. 

Співбесіда з кандидатами буде проведена 4 січня 2024 року.

Бажаючі взяти участь у співбесіді, направляйте на електронну адресу суду: inbox@bl.su.court.gov.ua заяву та  резюме  встановленого зразка. Прийом документів здійснюється до 16 години 28 грудня 2023 року.

З умовами на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання можна ознайомитися за посиланням.

За додатковою інформацією звертайтеся за тел: (05443) 7-12-20.