flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звільненого працівника відділу охорони здоров’я Миколаївської селищної ради Білопільського району Сумської області поновили на посаді після вимушеного прогулу

12 жовтня 2017, 16:40

12 жовтня 2017 року при розгляді трудового спору судом винесено рішення про поновлення на посаді виконуючого обов’язки заступника начальника відділу охорони здоров’я Миколаївської селищної ради Білопільського району Сумської області громадянина Л., оскільки суд прийшов до висновку, що звільнення працівника відбулося без законних підстав. Крім того, із відповідача на користь поновленого на роботі працівника  стягнуто середній заробіток за час вимушеного прогулу.

Головуючий суддя – Терещенко О.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 573/1573/17.

Для інформації: 31 липня 2017 року громадянин Л. звернувся до суду із позовною заявою до відділу охорони здоров’я Миколаївської селищної ради Білопільського району Сумської області про поновлення на роботі та стягненні середнього заробітку за час вимушеного прогулу. Своє звільнення за результатами випробування вважав незаконним, оскільки при прийомі на роботу у квітні 2017 року не було застережено умову про те, що він приймається на посаду з іспитовим строком.