flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Із зали суду

26 червня 2013, 11:36
23 травня 2013 року Білопільським районним судом ухвалено вирок відносно раніше не судимого гр. К. На початку березня 2013 року гр. К. разом з гр. Ш., матеріали відносно якого виділені в окреме провадження, на автомобілі прибули в с. Зелене Білопільського району для скоєння крадіжки чужого майна. Гр. Ш. залишився біля автомобіля спостерігати за тим щоб їх дії не були помічені сторонніми особами, а гр. К. проник у середину дачного будинку гр. Н., звідки таємно скоїв крадіжку майна на суму 511 грн. 20 коп. Вироком суду гр. К визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, і призначено покарання на підставі ст. 69 КК України у виді штрафу в розмірі 1020 грн.
12 червня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. С., який наприкінці травня 2013 року, куруючи власним автомобілем в м. Білопіллі, не виконав законної вимоги працівника міліції про зупинку, яка була подана завчасно за допомогою жезла та свистка, чим порушив п. 2.4 ПДР України. Постановою суду гр. С. притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 122-2 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 153 грн.
12 червня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. М., який на початку травня 2013 року, в період нересту, знаходячись на водоймі в с. Москаленки Білопільського району здійснював незаконний вилов риби забороненим знаряддям лову. Під час перебування на водоймі гр. М. впіймав одного сазана вагою 1,5 кг., завдавши цим збитків рибному господарству України на суму 306 грн. Постановою суду гр. М. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 4 ст. 85 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в сумі 340 грн. З останнього на користь Воронівської сільської ради Білопільського району стягнуто збитки завдані рибному господарству в сумі 306 грн.
13 червня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. О., яка ухиляється від виконання своїх батьківських обов’язків щодо виховання та створення належних умов проживання свого неповнолітнього сина Ч. При перевірці умов проживання у будинку за місцем проживання гр. О. та її неповнолітнього сина Ч. виявлені антисанітарні умови проживання , а саме: брудна постільна білизна, брудна та засмічена підлога в кімнатах, відсутні продукти харчування. Постановою суду гр. О. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 184 КУпАП та попереджено.