flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо розгляду кримінального провадження за фактом одержання начальником відділу прикордонної служби «Нова Слобода» неправомірної вигоди

31 липня 2017, 09:58

Ухвалою Апеляційного суду Сумської області від 20 липня 2017 року направлено з Путивльського районного суду Сумської області на розгляд до Білопільського районного суду Сумської області матеріали кримінального провадження відносно колишнього начальника відділу прикордонної служби «Нова Слобода» Сумського прикордонного загону К., обвинуваченого за ч. 3 ст. 368 КК України.

Головуючий суддя – Терещенко О.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №584/218/16-к.

Для інформації: особа обвинувачується в тому, що будучи начальником відділу прикордонної служби «Нова Слобода» Сумського прикордонного загону, будучи працівником правоохоронного органу та службовою особою, яка займає відповідальне становище, на яку покладено виконання організаційно-розпорядчих функцій, зловживаючи своїм службовим становищем, з метою особистого збагачення, вимагав та отримав від громадянина України неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів в сумі 1000 доларів США, чим вчинив одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду дії з використанням наданої їй влади та службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.