flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо розгляду кримінального провадження за фактом одержання службовою особою неправомірної вигоди

21 червня 2017, 14:12

До Білопільського районного суду Сумської області після скасування вироку Буринського районного суду Сумської області та задоволення подання голови цього ж суду щодо направлення справи на розгляд до іншого суду надійшло кримінальне провадження відносно колишнього оперуповноваженого відділу боротьби з етнічними організованими злочинними групами і злочинними організаціями з міжнародними зв’язками УКР УМВС України в Сумській області Г., обвинуваченого за ч. 3 ст. 368 КК України.

Судовий розгляд призначено на 11 годину 11 липня 2017 року. У судове засідання викликані прокурор, обвинувачений, його захисник, потерпілі та їх представники.

Головуючий суддя – Терещенко О.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №574/109/16-к.

Для інформації: особа обвинувачується в одержанні неправомірної вигоди, поєднаної з вимаганням цієї вигоди у значному розмірі від Х. і повторному одержанні неправомірної вигоди, поєднаної з вимаганням неправомірної вигоди у значному розмірі від Я.