flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Із зали суду

27 травня 2013, 16:56
10 квітня 2013 року Білопільським районним судом ухвалено вирок відносно раніше судимого гр. Б., який на початку жовтня 2012 року в лісосмузі, що на околиці м. Ворожба, в траві знайшов ніж, який переніс до місця свого проживання, де і став його зберігати. На початку лютого 2013 року гр. Б., збираючись до магазину за сигаретами, поклав до кишені своєї куртки даний ніж для особистого самозахисту. Повертаючись додому, йдучи вздовж перону залізничного вокзалу ст. Ворожба, гр. Б. був затриманий працівником міліції, котрий для встановлення особистості запросив останнього до лінійного відділу на ст. Ворожба. При особистому огляді в кишені куртки гр. Б. працівником міліції був виявлений та вилучений ніж. Згідно висновку експерта даний ніж відноситься до категорії холодної зброї. Також, в кінці лютого 2013 року гр. Б. підробив пенсійне посвідчення, видане Управлінням пенсійного фонду Буринського району на ім’я гр. Д., шляхом вклеювання своєї погрудної фотокартки та зміни інформації в графах «Ім’я» та «По батькові» . Цього ж дня гр. Б., пред’явивши підроблене посвідчення, особисто придбав у залізничного вокзалу ст. Ворожба безкоштовний проїзний квиток на електропотяг до ст. Конотопта в подальшому здійснив посадку на електропотяг. Перед відправленням електропотягу, під час перевірки проїзних квитків у пасажирів гр. Б., власноручно пред’явив підроблене ним посвідчення. Контролер, запідозривши, що посвідчення має ознаки підробки, викликав працівників міліції.Вироком суду гр. Б. визнано винним у вчиненні злочинів передбачених ч. 2 ст. 263, ч. 1 ст. 358, ч. 4 ст. 358КК України та призначено остаточне покарання у виді штрафу в розмірі 850 (вісімсот п’ядесяти) гривен.
 
14 травня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. М., який в квітні 2013 року, знаходячись у себе вдома, вчинив сімейну сварку зі своєю матір’ю гр. П., в ході якої висловлювався в її адресу нецензурною лайкою, чим завдав шкоди її психічному здоров’ю. Постановою суду гр. М. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.173-2 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 51 грн.
 
15 травня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. М., яка в травні 2013 року, знаходячись у громадському місці, висловлювалася нецензурною лайкою, чим порушувала громадський порядок. Постановою суду гр. М. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.173 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 51 грн.
 
17 травня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. К., який на початку травня 2013 року в с. Бобрик Білопільського району керував власним автомобілем з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження медичного огляду на стан сп’яніння гр. К. відмовився у присутності двох свідків, чим порушив пункт 2.5 ПДР України. Постановою суду гр. К. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.130 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 2550 грн.