flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо розгляду кримінальне провадження відносно осіб, обвинувачених у втручанні в діяльність Конотопського міськрайонного суду Сумської області та нанесенні тілесних ушкоджень міському голові м. Конотоп

03 квітня 2017, 14:17

          03 квітня 2017 року у зв’язку з хворобою обвинуваченого було відкладено на 14 годину30 хвилин 04 травня 2017 року кримінальне провадження по обвинуваченню С.С., С.Є., Т.Б. за ч. 3 ст. 296, ч. 2 ст. 350 КК України, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене групою осіб, пов’язане з опором громадянам, які припинили хуліганські дії та умисне нанесення побоїв, а також заподіяння легкого тілесного ушкодження службовій особі у зв’язку з її службовою діяльністю.

А також по обвинуваченню С.С. за ч. 1 ст. 376 КК України, тобто втручання в будь-якій формі в діяльність суду з метою добитися винесення неправосудного рішення.

Головуючий суддя – Терещенко О.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №577/1276/16-к.

Для інформації: особи обвинувачуються в тому, що вони за попередньою змовою з особою, матеріали відносно якої виділені в окреме провадження, та іншими невстановленими слідством особами, вчинили хуліганство, умисне нанесення побоїв та заподіяння легкого тілесного ушкодження міському голові м. Конотоп Д. як службовій особі у зв’язку з її службовою діяльністю.

Крім того, С. обвинувачується в тому, що під час перебування судді Конотопського міськрайонного суду Сумської області в нарадчій кімнаті з метою ухвалення рішення по цивільній справі за позовом головного лікаря КЗ «Конотопська центральна районна лікарня ім. академіка М. Давидова» про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, відшкодування моральної шкоди висловлював словесні погрози та піддав суддю публічній критиці з метою ухвалення бажаного для нього рішення в цій справі.