flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом розглянуто справу про вчинення міським головою корупційного правопорушення

17 січня 2017, 11:17
Білопільським районним судом Сумської області розглянуто справу про притягнення до адміністративної відповідальності міського голови Білопільської міської ради З. за ч. ч. 1, 2 ст. 1727 КУпАП. Постановою від 16 січня 2017 року провадження у справі закрито у зв’язку з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.
Головуючий суддя – Терещенко О.І.
Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №573/18/17.
Для інформації: особа обвинувачувалася в тому, що працюючи на посаді міського голови Білопільської міської ради Сумської області, всупереч вимогам Закону України «Про запобігання корупції», не повідомив Білопільську міську раду про наявність конфлікту інтересів під час голосування з питання преміювання міського голови 25 грудня 2015 року, чим вчинив правопорушення, передбачені ч. ч. 1, 2 ст. 1727 КУпАП.
При розгляді справи судом встановлено, що рішення щодо преміювання Білопільського міського голови З. розглядалося на першому пленарному засіданні ІІІ сесії VІІ скликання Білопільської міської ради Сумської області 25 грудня 2015 року та приймалося колегіально шляхом голосування депутатів міської ради у зв’язку з чим у З. відсутній конфлікт інтересів, визначений у Законі України «Про запобігання корупції».