flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо розгляду кримінального провадження за фактом розбою

05 січня 2017, 13:34
05 січня 2017 року Білопільським районним судом Сумської області розглянуто кримінальне провадження відносно громадянина С., який обвинувачувався у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), ч. 2 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений особою, яка раніше вчинила розбій), ч. 3 ст. 357 КК України (незаконне заволодіння будь-яким способом іншим важливим особистим документом).
Вироком суду громадянина С. визнано винним у вчиненні вказаних вище злочинів і призначено покарання:
- за ч. 1 ст. 187 КК України у виді позбавлення волі на строк 5 років;
- за ч. 2 ст. 187 КК України у виді позбавлення волі на строк 7 років з конфіскацією всього належного йому майна;
- за ч. 3 ст. 357 КК України у виді обмеження волі на строк 1 рік.
На підставі ч. 1 ст. 70 КК України за сукупністю злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років з конфіскацією всього належного йому майна.
На підставі ч. 1 ст. 71 КК України до покарання, призначеного даним вироком, частково приєднано не відбуте покарання за вироком Голопристанського районного суду Херсонської області від 19 березня 2015 року у виді позбавлення волі, і за сукупністю вироків призначено остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років 1 місяць з конфіскацією всього належного йому майна.
Головуючий суддя – Терещенко О.І.
Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №573/2609/16-к.
Для інформації: особа обвинувачувалася в тому, що напав на потерпілу з метою заволодіння майном на суму 771 грн. 17 коп.
Крім того, напав на потерпілого з метою заволодіння майном на суму 225 грн. 01 коп.
Також, незаконно заволодів важливим особистим документом – банківською карткою для соціальних виплат, на якій знаходилося 20 грн.