flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Із зали суду

22 травня 2013, 16:52
12 квітня 2013 року Білопільським районним судом ухвалено вирок відносно гр. Б., раніше не судимого. В кінці березня 2013 року близько 21 години гр. Б., прийшовши додому в стані алкогольного сп’яніння, із надуманих мотивів вчинив сварку зі своєю дружиною гр. С.  В ході сварки гр. Б. наніс дружині  легкі тілесні ушкодження, після чого гр. С. вибігла на вулицю та викликала міліцію. Вироком суду гр. Б. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України, і призначено йому узгоджене сторонами покарання у виді штрафу в розмірі 510 грн
 
15 квітня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. К. На прикінці серпня гр. Ш. перебуваючи неподалік залізничної станції м. Білопілля, знайшов дикорослу рослину коноплі, яку вирішив зірвати для власних потреб, а саме для подальшого вживання шляхом куріння. Зірвавши виявлену рослину коноплі, відокремивши гілки з листям від стовбура, поклав на покрівлю покинутого будинку для висихання. Після висихання використовував коноплю для куріння через «бульбулятор». Своїми діями гр. Ш. вчинив злочин, передбачений ч.1 ст. 309 КК України. На підстві ст.75 КК України гр. Ш. звільнити від відбування покарання, з іспитовим строком один рік.  
 
03 травня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. М., який на початку березня 2013 року, перебуваючи під адміністративним наглядом, не з’явився на реєстраційну відмітку, чим порушив встановлені відносно нього обмеження адміністративного нагляду. Постановою суду гр. М. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 187 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 51 грн.
 
07 травня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. Х. На початку травня 2013 року блиько 23 години гр.Х., перебуваючи в стані алкогольного спяніння, вчинив сварку зі своєю сестрою, у ході якої висловлювався нецензурною лайкою в її бік, чим завдав шкоди її психічному здоров'ю. Постановою суду гр. Х. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 51 грн.
 
07 травня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. Б., раніше не судимого. Знаходячись у громадському місці, біля нічного магазину, гр. Б. висловлювався нецензурною лайкою, чим порушував громадський порядок. Постановою суду гр. Б. притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 51 грн.
 
08 травня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. К., яка ухиляється від передбачених законом обо’язків по вихованню та дотриманню належних умов проживання свого неповнолітнього сина М. Згідно акту обстеження умов життя та виховання непоповнолітнього за місцем проживання в будинку, де мешкає сім’я, брудно, постільна білизна в занедбаному стані, дитячий одяг брудний, продуктів харчування в недостатній кількості. Під час перевірки гр. К. перебувала в стані алкогольного сп’яніння, а неповнолітній М. знаходився у сусідів. Постановою суду гр. К. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 184 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді попередження.