flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Із зали суду

07 травня 2013, 16:30

 03 квітня 2013 року Білопільським районним судом ухвалено вирок відносно гр. Г.  Наприкінці   листопада 2012 року гр. Г. проходив повз огорожу та у нього виник  умисел  викрасти індокачок, які належали гр.Л. Впевнившись, що його ніхто не бачить,  таємно прибув до домогосподарства та побачив двох індокачок, які ходили по полю, і в нього виник умисел їх викрасти.  Викрадених індокачок гр. Г. використав у своїх корисних цілях. Вироком суду гр. Г. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України, та призначено покарання у виді трьох місяців арешту.

 
05 квітня 2013 року Білопільським районним судом ухвалено вирок відносно гр. Д. Наприкінці листопада 2012 року гр. Д. та гр. П., між якими тривалий час існують неприязні стосунки, перебували на спільному подвір’ї. Між ними виникла словесна сварка, під час якої гр. Д. підійшов до ґанку квартири гр. П., де на верхній сходинці стояв останній, схопив рукою за куртку гр. П. та з силою потягнув на себе зі східців вниз. При цьому гр. П., щоб не вдаритися головою об металеву трубу опори східців, виставив праву руку вперед та вдарився передпліччям об трубу, після чого, не втримавши рівноваги, гр. Д. впав на землю разом з гр. П. В результаті протиправних дій гр. Д. з необережності гр. П. були спричинені тілесні ушкодження середньої тяжкості. Вироком суду гр. Д. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ст. 128 КК України, та призначено покарання у виді громадських робіт строком 200 годин.
 
08 квітня 2013 року Білопільським районним судом  прийнято постанову відносно гр. Ш., який на початку квітня 2013 року перебуваючи під адміністративним наглядом та якому були встановлені певні обмеження, а саме вихід з квартири чи будинку з 21.00 до 05.00 години ранку. Але гр. Ш порушив ці обмеження а саме близько 23.00 години був відсутній вдома,  чим порушив встановлені відносно нього обмеження адміністративного нагляду. Постановою суду гр. Ш. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 187 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу 170 грн.
 
22 квітня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. Л., який наприкінці березня 2013 року, знаходячись на водоймі в с. Нова Андріївка Білопільського району, здійснював вилов риби забороненим знаряддям лову – сіткою, чим порушив п. 3.15 «Правил любительського та спортивного рибальства». Постановою суду гр. Л. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 4 ст. 85 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу у розмірі 340 грн. з конфіскацією знарядь лову.
 
25 квітня 2013 року Білопільським районним судом  прийнято постанову відносно гр. Г., який на початку квітня 2013 року, перебуваючи під адміністративним наглядом, не з’явився на реєстраційну відмітку, не повідомивши про це працівників міліції, чим порушив встановлені відносно нього обмеження адміністративного нагляду. Протягом року гр. Г. вже притягувався до адміністративної відповідальності  за порушення встановлених відносно нього обмежень адміністративного нагляду. Постановою суду гр. Г. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 187 КУпАП та накладено стягнення у виді 3 діб адміністративного арешту.
 
26 квітня 2013 року Білопільським районним судом  прийнято постанову відносно гр. К., який наприкінці квітня 2013 року перевозив на власному автомобілі спирт в пластикових пляшках без ліцензії на цей вид діяльності, який підлягає ліцензуванню  відповідно до чинного законодавства. Своїми діями гр. К., порушив ст.15 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» та вчинив адміністративне правопорушення передбачене ч.1 ст.164 КУпАП. Гр. К. призначено покарання у виді штрафу 340 грн.