flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Із зали суду

29 квітня 2013, 08:30

 20 березня 2013 року Білопільським районним судом ухвалено вирок відносно гр. Г., раніше судимого. У кінці листопада 2012 року гр. Г., повернувшись із центру м. Білопілля до свого господарства, зайшов у будинок і побачив два розбитих вікна у одній із кімнат. Запідозривши у скоєному свою знайому гр. Р., він пішов до домогосподарства, де остання проживає, щоб зясувати чи причетна вона до розбиття вікон в його будинку. Оскільки гр. Р. вдома не було,  гр. Г. став чекати на неї у дворі. Коли вона повернулася між ними відбулася словесна сварка, в ході якої гр. Г. підняв із землі деревяну палицю та наніс нею удари по спині та інших частинах тіла гр. Р., після чого покинув її господарство. Вироком суду гр. Г. визнано винним  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України, та призначено покарання у виді штрафу у сумі 510 грн.

 
15квітня 2013 року  Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. Х., яка на початку квітня 2013 року  на прикордонному пункті пропуску  намагалась перетнути державний кордон по чужому паспорту. Своїми діями гр. Х. вчинила адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст.204-1 КУпАП.  Постановою суду гр.Х. піддано адміністративному стягненню у виді штрафу у розмірі 1700 грн.
 
15 квітня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. Л., який в березні 2013 року, перебуваючи під адміністративним наглядом, був відсутній вдома, чим порушив встановлені відносно нього правила адміністративного нагляду.Постановою суду гр. П. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 187 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу у розмірі 51 грн.
 

 

16квітня 2013 року  Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. П., який на початку квітня 2013 року на автомобільній дорозі Комарицьке-Товста керував власним автомобілем з ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження медичного огляду на стан сп’яніння гр. П. відмовився в присутності двох свідків, чим порушив пункт 2.5 ПДР України. Постановою суду гр. П. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 130 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу у розмірі 2550 грн.
 
17 квітня 2013 року Білопільським районним судом було постановлено ухвалу відносно неповнолітнього гр. К., раніше не судимого. Між гр. К. та гр. Ж.. на початку лютого 2013 року виник конфлікт на ґрунті особистих неприязних стосунків. Гр. К. з метою спричинення тілесних ушкоджень умисно наніс гр. Ж. один удар кулаком в щелепу, в результаті чого гр. Ж. отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості. Таким чином, своїми діями гр. К. вчинив злочин, передбачений ч. 1 ст. 122 КК України, а саме умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Гр. К.  звільнений від  кримінальної відповідальності за вчинений ним злочин  у звязку з передачею його на поруки.
 
17 квітня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. К., яка на початку лютого 2013 року, перебуваючи на території ринку м. Ворожба, здійснювала торгівлю тютюновими виробами без державної реєстрації як суб’єкта господарювання  та ліцензії на продаж тютюнових виробів. Постановою суду гр. К. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 164 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу у розмірі 340 гривень з конфіскацією тютюнових виробів.