flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Із зали суду

08 квітня 2013, 10:44
28 лютого 2013 року Білопільським районним судом ухвалено вирок відносно гр. Ч., раніше  судимого, та гр. М., раніше не судимого. На початку жовтня 2012 року гр. Ч. за попередньою змовою з гр. П. прибули до одного із сіл Білопільського району на власному автомобілі та скоїли крадіжку акумулятора з автомобіля, який стояв біля двору  гр. К.    Викрадене майно використали у своїх цілях. Вироком суду гр. М. визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, та призначено йому покарання у виді строком  два роки обмеження волі. На підставі ст.75 КК України звільнений від відбування покарання з іспитовим строком один рік. Гр. Ч. визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, та призначено йому покарання у виді два роки обмеження волі. На підставі ст. 75 КК України гр. Ч. звільнено від відбування покарання з випробуванням із встановленням іспитового строку на один рік і шість місяців.
 
18 січня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. О., який на початку січня 2013 року в с. Вири Білопільського району керував власним мопедом  з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження медичного огляду на стан сп’яніння гр. О. відмовився в присутності двох свідків, чим порушив пункт 2.5 ПДР України.Постановою суду гр. П. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2  ст.130 КУпАП та застосовано стягнення у виді адміністративного арешту строком десять діб.
 
19 лютого 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. К., який наприкінці лютого 2013 року, перебуваючи вдома, вчинив сімейну сварку зі своєю неповнолітньою  донькою, в ході якої ображав її та голосно висловлювався нецензурною лайкою, чим завдав шкоди її психічному здоров’ю. Постановою суду відповідно до ч.1 ст.173-2 КУпАП до гр.К. застосовано стягнення у виді штрафу у розмірі 51 грн.  
 
28 січня 2013 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. Л., який на початку січня 2013 року, перебуваючи під адміністративним наглядом, не з’явився на реєстраційну відмітку до Білопільського РВ, чим порушив встановлені відносно нього правила адміністративного нагляду. Постановою суду відповідно до ч.2 ст.187 КУпАП до гр. Л. застосовано стягнення у виді арешту строком три доби.