flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Із зали суду

28 лютого 2013, 14:49

 01 лютого 2013 року Білопільським районним судом винесено вирок суду у відношенні гр. Т., раніше судимого, який на початку  листопада 2012 року близько 17 години 30 хвилин  перебував у господарстві гр. Р. де разом з господарем та іншими особами розпивав спиртні напої. Потім вийшов з будинку у двір і побачив у дворі біля воріт велосипед «Мінськ», який належав гр. П. В цей час у гр. Т. виник умисел на викрадення  велосипеду. Реалізуючи свій злочинний умисел,  гр. Т. вивів велосипед марки «Мінськ» з двору і на ньому поїхав. Проїжджаючи на викраденому велосипеді по селищу гр. Т. побачив біля господарства  алюмінієвий казан та чавунний казан і вирішив їх викрасти. Реалізуючи свій злочинний умисел, гр. Т. викрав алюмінієвий казан та чавунний казан, які належали гр. Д.. Викрадені речі, гр. Т.  використав у своїх корисних цілях. Вироком суду гр. Т. визнано винним та призначено останньому покарання у виді 6 місяців арешту.

01 лютого 2013 року   Білопільським районним судом винесено вирок суду у відношенні гр. Х., раніше не судимої, яка близько 11 години 30 хвилин  перебуваючи в торгівельному залі магазину ТОВ “АТБ-маркет” вирішила скоїти крадіжку товарів.Реалізуючи свій злочинний умисел, гр. Х. стала брати з полиць магазину різний товар і складати його до корзини для складання товару, за який планувала розрахуватися, а у власну сумку та кишені одягу складала товар, який вирішила викрасти. Вироком суду гр. Х. визнано винною та призначено  покарання у виді штрафу в сумі 510  (п’ятсот десять) гривень.

06 лютого 2013 року  Білопільським районним судом винесено вирок суду у відношенні гр. М., раніше неодноразово судимого. На початку листопада 2012 року,  відносно гр. М Роменським міськрайонним судом Сумської області відповідно до подання адміністрації Роменської виправної колонії № 56 був встановлений адміністративний нагляд строком на 1 рік, яким, поряд з іншим, його було зобов’язано прибути до 10 грудня 2012 року до обраного ним місця проживання в м. Білопіллі і зареєструватися в Білопільському РВ. Гр. М. не прибув у встановлений строк до обраного ним місця проживання і в подальшому не зареєструвався в Білопільському РВ, не повідомив керівництво Білопільського РВ і з метою ухилення від адміністративного нагляду став мешкати за різними адресами в м. Білопіллі. Вироком суду гр. М. визнано винним у вчиненні злочину передбаченого  ст. 395 КК України та призначено покарання у виді 3 місяців арешту.

11 лютого 2013 року Білопільським районним судом винесено вирок суду у відношенні гр. О., раніше неодноразово судимого. Наприкінці вересня 2012 року, біля будівлі пошти, що знаходиться на території залізничного вокзалу в м. Ворожба Білопільського району Сумської області, гр. О. знайшов посвідчення «Ветерана військової служби», видане Чернігівським обласним комісаріатом на ім’я гр. К.. Знайдений документ гр. О. переніс до свого місця проживання, де став незаконно зберігати. В подальшому, гр. О. відірвав фотокартку гр. К., та вклеїв власну. Наприкінці грудня 2012 року гр. О., пред’явивши підроблене посвідчення, особисто придбав у залізничного вокзалу ст. Ворожба безкоштовний проїзний квиток на електропотяг до ст. Путивль та в подальшому здійснив посадку на електропотяг. Перед відправленням електропотягу, під час перевірки проїзних квитків у пасажирів гр. О., власноручно пред’явив підроблене ним посвідчення. Контролер запідозривши, що посвідчення має ознаки підробки, викликав працівників міліції. Вироком суду гр. М. визнано винним у вчиненні злочинів передбачених ч. 3 ст. 357, ч.1, ч.4 ст. 358 КК України та призначено остаточне покарання у виді штрафу в розмірі 850 (вісімсот п’ядесяти) гривен.

11 лютого 2013 року Білопільським районним судом винесено вирок суду у відношенні гр. А., який на початку вересня 2012 року, знаходячись на лугу в м. Ворожба Білопільського району, знайшов пакет з коноплею. Гр. Ц. переніс коноплю додому, поклав на горище сараю сушитися. Після того як вона висохла, перетер її руками та розклав у декілька пакунків. Частину коноплі гр. Ц. вжив шляхом паління, а іншу частину сховав у  різних місцях. Вироком суду гр. А. визнано винним у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України та призначено покарання у виді штрафу в дохід держави в розмірі 510 (п’ятсот десять) гривен.