flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Своєчасність звернення до виконання рішень у цивільних справах.

10 березня 2016, 18:06
Відповідно до плану роботи Білопільського районного суду на 1-ше півріччя 2016 року помічником судді Рудем Я.В. була проведена перевірка своєчасного звернення судових рішень у цивільних справах у 1-му півріччі 2015 року. Відповідальною за дану ділянку роботи є секретар з цивільних справ Могиленець М.М.
Як показала перевірка, у 2-му півріччі 2015 року Білопільським районним судом розглянуто 425 справ позовного провадження, 65 справ окремого провадження, 36 справ наказного провадження та 3 справи з індексом 2-с (скасування судового наказу).
Під час перевірки зверталась увага на своєчасність направлення копій рішень та ухвал суду учасникам цивільного процесу, дотримання порядку видачі виконавчих листів стягувачам та своєчасність їх надсилання, дотримання порядку звернення до виконання судових наказів, звернення до виконання рішень суду у справах про визнання особи недієздатною, про позбавлення батьківських прав.
За результатами перевірки роботи канцелярії з питань своєчасного звернення до виконання судових рішень у цивільних справах порушень та недоліків в роботі секретаря з цивільних справ Могиленець М.М. виявлено не було, про що 04 березня 2016 року був складений акт.
Акт перевірки своєчасного звернення до виконання рішень у цивільних справа у 2-му півріччі 2015 року планується обговорити на оперативній нараді.