flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Із зали суду

25 січня 2016, 19:24
30 листопада 2015 року Білопільським районним судом постановлено вирок відносно гр. Г., раніше не судимого. На початку липня місяця 2015 року в темний час доби гр. Г., прибув до фермерського господарства з метою крадіжки дизельного палива. Заздалегідь підготувавшись, а саме: взяв з собою каністру об’ємом 20 л, таємно злив з трактору 20 л дизельного палива, чим завдав шкоди фермерському господарству в сумі 316 грн. Викрадене гр. Г. використав у своїх цілях. Вироком суду останнього визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, та призначено покарання у виді штрафу у розмірі 100 неоподаткованих мінімумів  доходів громадян.
 
09 грудня 2015 року Білопільським районним судом постановлено вирок відносно гр. Л., раніше не судимого. На початку грудня місяця 2015 року гр. Л., перебуваючи в домогосподарстві гр. М., став свідком продажу господарем корови. В подальшому гр. Л., перебуваючи у будинку даного господарства та скориставшись відсутністю господаря, викрав 1200 грн. Викрадені кошти гр. Л. використовував на власний розсуд. Вироком суду гр. Л. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України, та призначено покарання у виді 120 годин громадських робіт.
 
04 січня 2016 року Білопільським районним судом постановлено ухвалу відносно гр. С. Так на початку листопада 2015 року між гр. С., який перебував у стані алкогольного сп’яніння,  та  гр. Г. виникла бійка через те, що гр. Г., який знаходився у своєму домогосподарстві, вирішив підпалити опале листя. Після підпалу листя виникло велике задимлення, яке спрямовувалося до сусіднього домогосподарства, що належало гр. С. Останньому це не сподобалось і він зробив зауваження, щоб сусід загасив вогнище, а потім наніс два удари лівою рукою в область обличчя, чим завдав тілесні ушкодження, які відносяться до категорії легких. В подальшому гр. Г. просив закрити кримінальне провадження відносно гр. С. у зв’язку із примиренням.
Ухвалою суду гр. С. звільнено від кримінальної відповідальності у зв’язку із примиренням.