flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Із зали суду

29 грудня 2015, 09:34

 2червня 2015 року Білопільським районним судом прийнято постанову відносно гр. Б., який на початкучервня 2015 року у м.Білопіллі керував мопедом «Дельта»  з явними ознаками алкогольного сп’яніння: почервоніння очей, різкий запах алкоголю із ротової порожнини. Від проходження медичного огляду відмовився. Постановою суду гр. Б. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1  ст.130 КУпАП та накладено стягнення у виді штрафу у розмірі 3 400 грн.

 
10 листопада 2015 Білопільським районним судом ухвалено вирок відносно гр. Г. На початку вересня 2014 гр.Г. на смітнику в смт. Жовтневе побачив кущі дикорослої коноплі, з яких зірвав гілки з листям та склав на смітнику сушитися , тим самим незаконно придбав та почав зберігати наркотичний засіб в себе без мети збуту. Вироком суду гр. Г. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.309 КК України, та призначено покарання у виді іспитового строку 1 рік.
 
11 листопада 2015 року Білопільським районним судом постановлено ухвалу відносно гр. Н. На початку  вересня 2015 року між  гр. Н. та  гр.К. виникла словесна сварка під час якої на ґрунті неприязних стосунків,  гр.Н. умисно нігтями правої руки з натиском нанесла подряпини на обличчя  гр. К,.  За висновками експертизи гр.К. було нанесені легкі тілесні ушкодження. В подальшому гр.К просила закрити кримінальне провадження відносно гр.К у зв’язку із примиренням.
Ухвалою суду гр.Н. звільнено від кримінальної відповідальності у зв’язку із примиренням.