flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тестування працівників суду

11 грудня 2015, 08:35
На виконання пункту 6.3 плану основних напрямків роботи Білопільського районного суду Сумської області на II півріччя 2015 року консультантом з кадрової роботи Васюковою О.Г. було проведено 30 листопада 2015 року тестування працівників апарату Білопільського районного суду Сумської області на знання «Положення про автоматизовану систему документообігу суду», затвердженої рішенням Ради суддів України від 26.11.2010 року №30.
Всі державні службовці та службовці Білопільського районного суду Сумської області мають відповідний доступ до комп’ютерної програми "Д-3", яка розроблена адміністратором автоматизованої системи для загальних судів, тому було проведено тестування  для визначення рівня їх обізнаності у використанні Положення.
Всього у тестуванні прийняли участь 18 працівників апарату суду. Тестування включало 12 запитань з трьома варіантами відповідей по кожному. Одинадцять працівників дали абсолютно правильні відповіді, а сім працівників допустили кілька незначних помилок.
В цілому можна зробити висновок, що працівники Білопільського районного суду Сумської області знають на належному рівні «Положення про автоматизовану систему документообігу суду».