flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 23-річній жінці, яка підозрюється у скоєнні незакінченого замаху на умисне вбивство, вчиненого щодо малолітньої дитини.

12 березня 2024, 14:38

Згідно з ухвалою слідчого судді Білопільського районного суду Сумської області від 12.03.2024 відносно громадянки З., підозрюваної у вчиненні кримінального правопорушення,  передбаченого ч. 3 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України, застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 59 днів, тобто 09 травня 2024 року включно.

Слідчий суддя –  Замченко А.О.

           Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №573/510/24.

Для інформації: 10.03.2024 близько 10:30 малолітня С. перебувала в домогосподарстві, де мешкає З., куди прийшла погратися з неповнолітніми дітьми останньої, і в цей час з невідомих причин у З. виник злочинний умисел на умисне заподіяння смерті малолітній С.

Реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на протиправне заподіяння смерті іншій людині, бажаючи настання смерті потерпілій, шляхом нанесення тілесних ушкоджень малолітній С., діючи умисно, перебуваючи в приміщенні літної кухні З. почала наносити множинні удари малолітній С. рубаним дерев’яним поліном по голові та різним частинам тіла, а також кухонним ножем по тулубу та верхнім і нижнім кінцівкам.

Під час нанесення тілесних ушкоджень С. втікала від З., намагаючись перешкодити нанесенню тілесних ушкоджень, і через деякий час змогла вибігти з приміщення літньої кухні та побігла в будинок, в якому мешкає, чим не дала З. вчинити всіх дій, які остання вважала необхідними для доведення кримінального правопорушення до кінця, тому кримінальне правопорушення не було закінчене з причини, що не залежали від волі З.