flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Через невиконання ухвали суду про привід обвинуваченого відкладено підготовче судове засідання у справі про виправдовування та визнання правомірною збройної агресії російської федерації проти України

02 лютого 2024, 13:18

У зв’язку з невиконанням ухвали Білопільського районного суду Сумської області про привід обвинуваченого К., відкладено підготовче судове засідання у справі стосовно останнього.

К. обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 436-2 Кримінального кодексу України. 

           Головуючий суддя –  Замченко А.О.

           Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №573/2467/23.

Для інформації: особа обвинувачується в тому, що неодноразово в точно невстановлений досудовим розслідуванням день, перебуваючи в с. Рижівка Сумського району Сумської області, в присутності односельчан  підтримував та виправдовував збройну агресію російської федерації проти України. Говорив, що  нарешті дочекався війська рф, і що життя тепер стане кращим, висловлював незадоволення українською владою та вихваляв владу рф. Також говорив, що останні знищать бандерівську владу.  

Санкція частини 1 статті 436-2 КК України передбачає покарання у виді виправних робіт на строк до двох років або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.