flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі про вчинення умисного вбивства допитали потерпілих та свідків

26 грудня 2023, 13:46

На 10.00 2 січня 2024 року призначене наступне судове засідання у справі стосовно громадянина О., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

Головуючий суддя – Замченко А.О. 

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №573/2316/23.

Для інформації:  

О. обвинувачується в тому, що 06.10.2023 в точно невизначений час він знаходився в кімнаті свого будинку, розташованого в с. Ободи, Сумського району Сумської області, де відпочивав на дивані. В цей час до кімнати зайшов Ф., який мешкав у цьому ж будинку, безпричинно почав ображати О. та наніс йому кілька ударів руками по різним частинам тіла. У ході сварки О. штовхнув Ф. на диван.

В подальшому О. взяв у сусідній кімнаті дерев'яну палицю, повернувся до кімнати, де лежав на дивані Ф., та наніс останньому багаточисельні удари в область голови і невизначену кількість ударів в область тулуба, загалом не менше 24 ударів.

Від отриманих тілесних ушкоджень Ф. помер на місці події.

Санкція частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавдення волі від 7 до 15 років.