flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Білопільський районний суд Сумської області викликає Краснощока Артема Васильовича

11 жовтня 2019, 13:06

          Білопільський районний суд Сумської області викликає Краснощока Артема Васильовича, 04 червня 1987 року народження, останнє відоме місце реєстрації якого: Сумська область, м. Білопілля, вул. Кашубівка, буд. 21, як відповідача у цивільній справі № 573/1586/19 за позовом Глущенко Катерини Олексіївни до Краснощока Артема Васильовича, треті особи: орган опіки та піклування виконавчого комітету Білопільської міської ради Сумської області, Служба у справах дітей Білопільської районної державної адміністрації Сумської області про позбавлення батьківських прав у судове засідання, яке відбудеться в приміщенні Білопільського районного суду 07 листопада 2019 року о 08.00 год.  

         У випадку неявки в судове засідання відповідача Краснощока Артема Васильовича справа буде розглянута без його участі на підставі наявних доказів.

          Відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК України з опублікуванням цього оголошення про виклик відповідач по справі вважається належним чином повідомлений про час, день та місце проведення судового засідання.

          Адреса суду: Сумська область. м. Білопілля, вул. Шевченка, 17.