flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Білопільський районний суд Сумської області повідомляє Гринь Сергія Миколайовича про ухвалення рішення

16 квітня 2021, 14:23

Білопільський районний суд Сумської області повідомляє Гринь Сергія Миколайовича про ухвалення рішення

 

Білопільський районний суд Сумської області відповідно до ч. 2 ст. 12-1   Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», повідомляє, що 13 квітня 2021 року по справі № 573/321/21 за позовом Гринь Марії Андріївни до Гриня Сергія Миколайовича про розірвання шлюбу, ухвалено рішення згідно з яким розірвано шлюб, укладений між Гринь Марією Андріївною та Гринем Сергієм Миколайовичем, зареєстрований 28 грудня 1978 року Краснополянською сільською радою Чорноморського району Кримської області, актовий запис №19.

Веб-адреса на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою можна ознайомитись з рішення суду https://reyestr.court.gov.ua/Review/96233866.

Відповідно до ч.3 ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» з опублікуванням цього оголошення про ухвалення відповідного судового рішення Гринь Сергій Миколайович вважається, таким що  отримав судове рішення.

 

Суддя Білопільського районного суду                          А.О. Замченко