flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакантна посада державної служби категорії «В» - судового розпорядника

19 лютого 2024, 10:45

    У Білопільському районному суді Сумської області наявна вакантна посада судового  розпорядника.

   Основні обов’язки на посаді – це забезпечення додержання особами, які перебувають у суді, встановлених правил; забезпечення виконання учасниками судового процесу та особами, які присутні в залі судового засідання, розпоряджень головуючого в судовому засіданні; забезпечення виконання вимог процесуального законодавства щодо проведення закритого судового засідання та вжиття заходів до обмеження входу до зали судового засідання сторонніх осіб; забезпечення координації діяльності щодо доставки в судове засідання підозрюваних і обвинувачених, які тримаються під вартою, та інформування головуючого судді про затримку чи неможливість доставки цих осіб до суду; організація та забезпечення ознайомлення сторонами по справах (в тому числі кримінальних провадженнях) з матеріалами судової справи (кримінального провадження) та аудіо записом судового засідання. Організація та забезпечення ведення судового засідання в режимі відео-конференц зв’язку на підставі ухвал інших судів.

    Звертаємо увагу, що у період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору та без документу про підтвердження рівня володіння державною мовою.

    Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, оголошується конкурс. 

    Співбесіда з кандидатами буде проведена 6 березня 2024 року.

    Бажаючі взяти участь у співбесіді, направляйте на електронну адресу суду: inbox@bl.su.court.gov.ua заяву та резюме  встановленого зразка. Прийом документів здійснюється до 16 години 05 березня 2024 року.

    З умовами на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В» - судового розпорядника можна ознайомитися за посиланням.

    За додатковою інформацією звертайтеся за тел.: (05443) 7-12-20.