flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Білопільський районний суд Сумської області виправдав осіб, обвинувачених у скоєнні крадіжки

17 листопада 2017, 13:15

17 листопада 2017 року Білопільським районним судом Сумської області постановлено вирок, яким було визнано невинуватими в пред’явленому обвинуваченні за ч. 3 ст. 185 КК України та виправдано двох осіб у зв’язку з недоведеністю їх винуватості у вчиненні зазначеного злочину.

Головуючий суддя – Терещенко О.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №574/486/17.

Для інформації: органом досудового розслідування К. і Т. обвинувачувалися в тому, що 06 березня 2017 року, діючи за попередньою змовою, з метою крадіжки чужого майна на автомобілі ВАЗ прибули до господарства, розташованого в Буринському районі, де зі сторони вулиці, шляхом віджиму пластикового вікна, незаконно проникли у житловий будинок, звідки таємно викрали належне потерпілій майно, а саме: ноутбук «Samsung» з блоком живлення, планшет «Samsung», мишку Havit, одну пару сережок, виготовлених з металу жовтого кольору 585 проби, чоловічу зимову куртку, плед, на загальну суму 8439 грн. 62 коп. У подальшому викрадене майно підозрювані помістили до автомобіля та поїхали з місця вчинення кримінального правопорушення, розпорядившись ним на власний розсуд.

Органом досудового розслідування зазначені вище дії були кваліфіковані за ч. 3 ст. 185 КК України, а саме: таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднане з проникненням у житло.