flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо розгляду кримінального провадження за фактом одержання начальником відділу прикордонної служби «Нова Слобода» неправомірної вигоди

13 листопада 2017, 09:05

У судовому засіданні 10 листопада 2017 року під час розгляду кримінального провадження відносно колишнього начальника відділу прикордонної служби «Нова Слобода» Сумського прикордонного загону К., обвинуваченого за ч. 3 ст. 368 КК України, були досліджені письмові докази.

Наступне судове засідання відбудеться о 13 годині 07 грудня 2017 року. У судовому засіданні будуть досліджуватися відеофайли.

Головуючий суддя – Терещенко О.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №584/218/16-к.

Для інформації: особа обвинувачується в тому, що будучи начальником відділу прикордонної служби «Нова Слобода» Сумського прикордонного загону, будучи працівником правоохоронного органу та службовою особою, яка займає відповідальне становище, на яку покладено виконання організаційно-розпорядчих функцій, зловживаючи своїм службовим становищем, з метою особистого збагачення, вимагав та отримав від громадянина України неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів в сумі 1000 доларів США, чим вчинив одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду дії з використанням наданої їй влади та службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.